Volledig scherm
© Desirée Schippers

Gehandicapte sporter gezocht voor Wouter Duinisveld Award

Haagse gehandicapte sporters kunnen tot dinsdag 31 januari worden genomineerd voor de Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse sportprijs voor gehandicapten.

Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Wouter Duinisveld (foto), een triatleet met een donorhart. Toen is ook besloten om de gehandicaptensportprijs voortaan naar hem te vernoemen. De nominatie-voorstellen (contactgegevens plus de geleverde prestatie) kunnen worden gemaild naar bestuur@stichtinghsg.nl. Op 22 februari wordt de prijs uitgereikt. Voor meer informatie is er de site stichtinghsg.nl.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Grote verslagenheid onder redders over verongelukte  kitesurfer

    Grote verslagen­heid onder redders over verongeluk­te kitesurfer

    Ook onder de redders van de KNRM en vrijwilligers die dit weekeinde uren hebben gezocht naar een kitesurfer, is de ontsteltenis over zijn dood groot. Dat zegt Kees Brinkman, woordvoerder van dé redders op zee, de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), terugkijkend op het dramatische verongelukken van de kitesurfer in Scheveningen dit weekeinde. ,,Het is de eerste keer dat we iemand dood hebben aangetroffen en niet hebben kunnen redden uit zee”, zegt Brinkman.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag