Volledig scherm
© ANP

Pop-up oliebollenfabriek opent deuren in Den Haag

Na de succesvolle Pepernotenfebariek opent bakkerij Klink morgen om 10.00 uur in de Vlamingstraat een tijdelijke oliebollenwinkel. Naast de traditionele oliebollen en appelbeignets, zijn er ook speciale champagnebollen te koop.

Quote

Bij binnen­komst kan een ieder de champagne­bol proeven in combinatie met verschil­len­de suikers

Suzanne Bays

,,De champagnebol is een ongevulde oliebol die luchtiger en frisser van smaak is door de kwark waarmee hij bereidt wordt'', legt Suzanne Bays, eigenaresse van Bakkerij klink, uit.

,,De smaak wordt mede bepaald door de suikervariant waarin hij gerold wordt. Het leuke is dat deze keuze hiervan nou juist aan de klant is. Bij binnenkomst kan een ieder de champagnebol proeven in combinatie met verschillende suikers.''

Suikerstation
Bij het zogenoemde suikerstation kunnen mensen kiezen uit tien verschillende smaken. Zo kun je een bol met chocoladesuiker, limoncellosuiker of zelfs caramel-zeezoutsuiker maken. En ondanks dat de naam anders doet vermoeden, zit er geen champagne in. De lekkernij is dus voor jong en oud.

Oliebollenfabriek Klink is vanaf 8 december te vinden aan de Vlamingstraat 47-49. De pop-up store staat er tot en met 31 december.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag