Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Had niemand Khalid Kasem tegen zichzelf kunnen beschermen?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

90 reacties

 • pauline van der Horn

  2 weken geleden
  Fidan en Renze, Angela legt de vinger feilloos op jullie zere wond. Sophie en Khalid gaan nooit iets worden, maar ze krijgen waarschijnlijk het voordeel van de twijfel. Terwijl jullie het zoveel beter deden en jullie dit voordeel niet gegund was. Maar jullie waren jezelf en kwamen voor je mening uit. En dat mag natuurlijk niet in woke Hilversum. Ik hoop van harte dat jullie een nieuwe kans is gegund. Jullie waren zoveel beter samen!
 • Marijke Hauwert

  2 weken geleden
  Helaas een heel goed op elkaar ingespeeld duo om zeep helpen, om deze twee miskleunen ervoor in de plaats te zetten.
 • Christina Tache

  2 weken geleden
  Ik hoor veel de diversiteit aanhalen maar daarom snap ik al niet dat Fidan er afgehaald is. Daar hoefde je niet voor van presentator te wisselen.
 • gert meijboom

  2 weken geleden
  Angela kan positief zijn wat zij wil, wil ze niet, weet ik wel, maar in dit geval heeft ze meer dan gelijk. Wat is dit slecht zeg. Ga je Andre vragen wat hoe hij het vond om Martine Bijl te zien, emo tv van het slechtste soort, kom op zeg. Die Fidan en Renze, wat zullen die kwaad zijn als ze zien waarvoor zij weg moesten. Misschien is dit de wraak van de redactie die er nog zit, dan zou dat echt lachen zijn. Op naar de 200.000 kijkers!!
 • Christina Tache

  2 weken geleden
  Het is gewoon nog dramatischer als ze dit dan wel zien als urgentie. Ik wist niet waar ik naar zat te kijken, een quiz over heel holland bakt?! Serieus! En dan 2 mensen wegsturen waar de urgentie bij miste!
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.