Justitie Nederland begint eigen onderzoek naar dood Carlo (27): ‘Bizar wat daar is gebeurd’

videoHet Nederlandse Openbaar Ministerie begint een eigen onderzoek naar de gewelddadige dood van Carlo Heuvelman (27) op Mallorca. ,,Het is bizar wat daar is gebeurd. De maatschappelijke reactie spreekt voor zich”, zegt woordvoerster Mary Hallebeek. Er zijn officieel nog geen personen als verdachte aangemerkt, omdat het rechtshulpverzoek van de Spaanse politie nog steeds niet binnen is. ,,Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast zelf onderzoek te doen.”

49 reacties

 • Paul Slinger

  5 dagen geleden
  goed plan, ze hebben zich in spanje misdragen met als gevolg een dodelijk slachtoffer, en die advocaat die zegt dat het een nederlandse zaak is is een beetje van het padje af, en niks in Nederland een lichtere straf, ze moeten boeten voor hun daden, en beseffen wat ze gedaan hebben, ze waren zo stoer die avond, wees dan zo stoer en de gevolgen ervan ook op je te nemen
 • Christopher ( Canada)

  6 dagen geleden
  De ouders van het slachtoffer moet alle verdachte aanklagen met een "wrongful death lawsuit " (weet niet hoe je dat noemt in N.L) het komt hir ook niet vaak voor maar het kan well. alle 9 en de families aanklagen voor miljoenen . Je krijgt de jongen er niet mee terug naar mensen leren niet tot dat je ze pakt waar het hurt, in hun portemonnee. Leren ze gelijk dat ze hun kinderen niet goed hebben opgebracht ...
 • Kronenberg

  6 dagen geleden
  Uitleveren aan Spanje.dan weten deze boefjes wat ze gedaan http://hebben.In Holland worden ze gepamperd
 • Erik Sommeling

  7 dagen geleden
  Doe recht aan het leed van de nabestaanden en pakt de daders die hiervoor verantwoordelijk zijn op. Lever op verzoek daders aan Spanje uit en laat hun straf na berechting in Spanje uitzitten.
 • J.C. Phitphan

  7 dagen geleden
  @ John Mulder, Ik vrees dat je gelijk hebt, zo zal het gaan, 12 laffe gedrochten tegen 1, hoe kun je nog in de spiegel kijken. Bestond de schandpaal nog maar, als opwarmertje voor een heel lange celstraf, maar daar moeten ze dan wel voor worden uitgeleverd. Ergens hoop ik dat tijdens het schoppen er minder minder is geroepen, dat is blijkbaar voor justitie de enige reden om echt tot het gaatje te gaan, heb er weinig vertrouwen in, en helaas klopt dat maar al te vaak.
 1. Verdachten van doodschoppen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich
  Update

  Verdachten van doodschop­pen Carlo (27) komen uit Hilversum en omgeving, twee van hen melden zich

  Zeker twee verdachten van de fatale knokpartij op Mallorca hebben zich gemeld bij de Nederlandse politie. Justitie kan voorlopig niets, aangezien het rechtshulpverzoek vanuit Spanje nog niet binnen is. De twee verdachten horen bij een groep van negen mannen die betrokken zouden zijn bij het doodschoppen van Carlo Heuvelman (27) uit Waddinxveen. De groep verdachten komt uit Hilversum en omgeving, bevestigen bronnen tegen deze site.