Volledig scherm
PREMIUM
Dit zijn alle materialen uit een iPhone - onderdeel van het project 'Materialism', van Studio Drift. © Ronald Smits Photography

Deze ontwerpers zijn de ambassadeurs van de Dutch Design Week

In 'Materialism' van Studio Drift worden producten - van iPhone tot Volkswagen Kever - minutieus ontleed. De stoffen worden vervolgens tot handzame blokjes gevormd. Opdat er bij ons een klikje ontstaat.

Op een industrieterrein in Amsterdam-Noord, tussen houthandels en hippe restaurantjes en op minder dan honderd meter van het IJ, zit Studio Drift. Al zo'n jaar of tien, na eerder in Eindhoven te hebben gehuisd. De studio is op drie plekken present de komende DDW en 'Mrs. & Mr. Drift'; Lonneke Gordijn en Ralph Nauta, zijn ook ambassadeurs van deze designweek. In een grote industrieloods werkt het duo, inmiddels met veertig medewerkers, aan de projecten van Drift. Projecten die steevast opvallen door innovatie en esthetiek en in de bekendste musea ter wereld te zien. 

  1. Wie is jouw Clubheld van het Jaar, stem nu!
    Aangeboden door Rabobank

    Wie is jouw Clubheld van het Jaar, stem nu!

    Elke sport- of cultuurclub heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Of het nou gaat om administratieve taken, het opbouwen van het podium, bardiensten draaien of het geven van trainingen, niks is te veel voor de clubheld. Om deze helden in het zonnetje te zetten is de Clubheld van het Jaar verkiezing in het leven geroepen. Het AD (en de regiotitels PZC, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Stentor en Tubantia) organiseert samen met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de Clubheld van het Jaar verkiezing.