Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van CWF2019 © CWF2019

Grote conferentie creativiteit in Parktheater Eindhoven

Van maandag 21 tot en met woensdag 23 oktober spuit de creativiteit zo ongeveer uit Parktheater Eindhoven. Die drie dagen verzamelen zich er bijna 1500 mensen voor het Creativity World Forum (CWF) 2019.

Uit alle hoeken van de wereld komen de creatieven, ondernemers, beleidsmakers en docenten en ze buigen zich over hoe creativiteit het best kan worden ingezet om de wereld een tikje beter te maken. ,,Het is óók een netwerkbijeenkomst, maar eerst en vooral is het een bijeenkomst met het doel is om duidelijk te maken dat creativiteit en innovatie belangrijk zijn bij het oplossen van maatschappelijk problemen”, aldus Kirsti Pol, programmamanager van de Brabantse conferentie.

  1. Wie is jouw Clubheld van het Jaar, stem nu!
    Aangeboden door Rabobank

    Wie is jouw Clubheld van het Jaar, stem nu!

    Elke sport- of cultuurclub heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Of het nou gaat om administratieve taken, het opbouwen van het podium, bardiensten draaien of het geven van trainingen, niks is te veel voor de clubheld. Om deze helden in het zonnetje te zetten is de Clubheld van het Jaar verkiezing in het leven geroepen. Het AD (en de regiotitels PZC, BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, de Stentor en Tubantia) organiseert samen met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de Clubheld van het Jaar verkiezing.