Juliët en John de Kroon, met hun kinderen Vere, Felix en Pepijn (baby) bij de Erasmusbrug. Tijdens de geboorte van Felix stonden ze vast voor de open Erasmusbrug.
Volledig scherm
PREMIUM
Juliët en John de Kroon, met hun kinderen Vere, Felix en Pepijn (baby) bij de Erasmusbrug. Tijdens de geboorte van Felix stonden ze vast voor de open Erasmusbrug. © Jan de Groen

Juliët (36) moet bevallen, maar staat muurvast op de Erasmusbrug: ‘Ik was eigenlijk heel relaxed’

Erasmusbrug 25 jaarHij mag zich een kind van de Erasmusbrug noemen. Felix, nu bijna 4, kondigde zijn geboorte aan in de file, terwijl de brug in storing stond. Mama Juliët stond op het punt van bevallen. Met een bliksemactie zorgde de Rotterdamse politie ervoor dat ze op tijd in het Ikazia Ziekenhuis aankwam. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam