Volledig scherm
PREMIUM
© ANP Pro Shots

ADO wacht sinds '91 op thuiszege op PSV, Huntelaar jaagt op 250ste goal

Vermoedelijke opstellingenNa het interlandweekend wordt de eredivisie morgen hervat. Met behulp van statistiekenbureaus Gracenote en Opta blikken we met de leukste feitjes vooruit op de vijfde speelronde. Ook zie je hier alvast de vermoedelijke opstellingen.

ADO Den Haag – PSV (zaterdag, 18.30 uur)

Van de laatste 30 onderlinge ontmoetingen won ADO er slechts één. Dat was op 5 februari 2011 in Eindhoven (0-1 door Wesley Verhoek). De laatste thuiszege van ADO op PSV dateert van 1 april 1991 toen Michel Adam en Leo Schellevis (2x) voor een 3-0 overwinning zorgden. De laatste zes goals van ADO kwamen van Nasser El Khayati, die de eerste speler kan worden die zeven opeenvolgende eredivisietreffers voor zijn team maakt sinds Gerald Sibon in 2010 voor Heerenveen.

  1. Huntelaar en Van Persie dichtbij jubileumgoal
    Opstellingen

    Huntelaar en Van Persie dichtbij jubileum­goal

    In speelronde 22 van de eredivisie hoopt Feyenoord de goede reeks tegen FC Groningen voort te zetten, terwijl PSV het juist al tijden slecht doet tegen Heerenveen. Verder zitten Klaas-Jan Huntelaar en Robin van Persie allebei één goal verwijderd van een jubileum. Met behulp van statistiekenbureaus Gracenote en Opta blikken we met de leukste feitjes vooruit op de 22ste speelronde. Ook zie je hier alvast de vermoedelijke opstellingen.