Ajax viert het kampioenschap in 2019 in een bomvolle Arena. Zo intens als toen zal een eventuele - officieuze - titel vandaag niet worden gevierd voor maximaal 7500 toeschouwers.
Volledig scherm
PREMIUM
Ajax viert het kampioenschap in 2019 in een bomvolle Arena. Zo intens als toen zal een eventuele - officieuze - titel vandaag niet worden gevierd voor maximaal 7500 toeschouwers. © Getty Images

Ajax kan bij winst op AZ feesten, maar zonder schaal: ‘Gewoon plankgas vieren’

Als Ajax vanmiddag AZ verslaat, is het officieus kampioen. Hoe ga je om met een landstitel die eigenlijk zeker is, maar toch ook weer niet helemaal? ,,Gewoon plankgas vieren en een zielige polonaise vermijden”, zegt Arnold Bruggink uit ervaring.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 1. Samenvatting | Hamilton rekent dankzij strategische zet af met Verstappen
  Play

  Samenvat­ting | Hamilton rekent dankzij strategi­sche zet af met Verstappen

 2. Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'
  Play

  Van Basten over Klassieker: 'Als dit het niveau is, hebben we een groot probleem'