Volledig scherm
Vorig jaar zomer begon Feyenoord ook in Putten. Op de Putter Eng is Eric Botteghin in duel met SDC-doelman Martin van Barneveld. © Pim Ras Fotografie

Feyenoord begint ook met Jaap Stam weer in Putten

Feyenoord begint de oefencampagne voor het komende seizoen weer in Gelderland. Onder leiding van de nieuwe trainer Jaap Stam treedt de Rotterdamse ploeg op zaterdag 29 juni bij SDC Putten aan. Het is voor het derde jaar op rij dat Feyenoord oefent tegen de hoofdklasser. In de zomer van 2018 won de eredivisionist met 8-1.

De ploeg van Stam speelt op zaterdag 6 juli bij FC Dordrecht, de club waarmee Feyenoord een samenwerkingsverband heeft, de tweede oefenwedstrijd. Aan de rest van het voorbereidingsprogramma wordt volgens Feyenoord nog ''hard gewerkt''.

  1. Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Maher: Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren

    Adam Maher besliste de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV (3-0) zaterdag in de 82ste minuut met een fraai schot van afstand. Gevoelens van revanche had de middenvelder niet, zei hij in De Galgenwaard. ,,Natuurlijk is het lekker om tegen PSV te scoren, maar het is niet zo dat ik er extra op gebrand was. Ik heb daar hele mooie tijden meegemaakt en kampioenschappen beleefd", zei Maher. ,,Ik ben weggegaan in een mindere periode, maar dat is ook voetbal.”