Volledig scherm
PREMIUM
Willem van Hanegem. © AD

Hoe kan het dat Feyenoord dit zo weinig kan opbrengen?

ColumnBij PSV beweerden ze dat er gisteren tegen Feyenoord meer had ingezeten. Daar denkt columnist Willem van Hanegem heel anders over.

PSV verloor in de Kuip van Feyenoord en iemand met liefde voor Ajax vroeg mij of deze tik nog even zou kunnen doorwerken in Eindhoven. Dat PSV tegen meer tikken zou kunnen aanlopen, het liefst nog voor de winterstop. Dat hangt er volgens mij vooral vanaf hoe ze deze nederlaag verklaren. En dan vrees ik het ergste, want ik hoorde spelers en vooral trainer Mark van Bommel na afloop met droge ogen beweren dat er nog wel een gelijkspel of zelfs meer in had gezeten.

 1. Premier MayBot, onverbeterlijk optimistisch en standvastig
  PREMIUM
  Profiel

  Premier MayBot, onverbeter­lijk optimis­tisch en standvas­tig

  De Britse premier Theresa May beleeft deze week de belangrijkste dagen van haar politieke carrière. Gisteren overleefde ze een vertrouwensstemming in haar Conservatieve partij, maar haar strijd is allesbehalve gestreden. Vandaag praat ze in Brussel nog één keer over haar brexitakkoord, dat in de huidige vorm op weinig goedkeuring kan rekenen in het Britse parlement. Een profiel van een standvastig premier.

poll

In België mag je niet meer roken in de auto waar kinderen bij zijn

In België mag je niet meer roken in de auto waar kinderen bij zijn

 • Belachelijk (14%)
 • Goed idee (86%)
14157 stemmen