Volledig scherm
Fran Sol viert een van zijn doelpunten. © ANP Pro Shots

Uitblinker Fran Sol: Mijn vrouw wil dat ik blijf

HattrickKan Willem II Fran Sol nog behouden? De spits scoorde vandaag tegen Heracles (5-0) drie keer, maar de kans bestaat nog steeds dat hij volgende week niet meer in Tilburg voetbalt. ,,Zeggen dat ik blijf is een lastige belofte om te maken", zei de uitblinker voor de camera van FOX Sports.

Het wordt deze week nog spannend rond de Spaanse spits, die zelf aangeeft nog echt niet te weten waar hij dit seizoen speelt. ,,Hoe later in de transferperiode, hoe moeilijker het wordt om te vertrekken. Maar je weet nooit wat er gebeurt." Als het aan zijn zwangere vrouw ligt, blijft Sol bij Willem II. ,,Zij wil het liefste hier blijven ja. De ziekenhuizen en zorgverzekering zijn hier goed."

Opgelucht

Vooralsnog is Sol heel belangrijk in Tilburg. De Spanjaard was opgelucht met zijn drie goals, die kwamen nadat hij de laatste zes eredivisieduels niet scoorde. ,,Ik moest de rust weer vinden en dat lukte. Mijn huppeltje bij de penalty? Die heb ik wel vaker gedaan, maar ik dacht dat deze keeper dat niet wist. Toen hij naar de hoek ging, kon ik de bal rustig inschieten."