Volledig scherm
Sven van Beek © pro shots

Van Beek verlengt contract bij Feyenoord tot 2021

Sven van Beek heeft zijn contract bij Feyenoord opengebroken tot 2021. De 24-jarige verdediger heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Zijn oude contract liep tot komende zomer.

Van Beek maakte vijf jaar geleden zijn debuut voor de Rotterdammers en speelde sindsdien 130 wedstrijden. ,,Feyenoord is mijn club, waar ik nog elke dag het beste uit mezelf wil halen,” reageert Van Beek. ,,Het is fijn om ook in een fase waarin je minder speelt op deze manier het vertrouwen te krijgen. Ik blijf hard werken en mij ontwikkelen en heb er alle vertrouwen in dat ik er zal staan als mijn kans weer komt.”

Ook technisch directeur Martin van Geel is tevreden met de verlenging. ,,Van Beek heeft zowel verdedigende als opbouwende kwaliteiten, wat hem als verdediger heel allround maakt. Met het grote aantal wedstrijden dat hij zowel op nationaal als internationaal niveau in de benen heeft, is hij inmiddels één van onze meest ervaren verdedigers. Door zijn ervaring, karakter en kwaliteiten is hij op zijn nog altijd jonge leeftijd een zeer gewaardeerd selectielid.”