Volledig scherm
Pablo Rosario en zijn ploeggenoten hadden hun handen vol aan LASK Linz. © ANP Sport

Aanvoerder Rosario: Schandalig hoe wij vier goals weggeven

Pablo Rosario kon het niet geloven dat PSV zo matig voor de dag kwam tegen LASK Linz. Met name de tweede helft baart hem zorgen. ,,Als je ziet hoe ongedisciplineerd wij in de tweede helft spelen en vier goals weggeven... Dat is echt schandalig. Veel anders kan ik het niet verwoorden”, zegt hij. 

De aanvoerder bij afwezigheid van Ibrahim Afellay sprak over ‘een klap’, zeker omdat zijn ploeg in zijn ogen voor rust wel gedisciplineerd speelde. ,,Toen kwamen we ook niet echt in de problemen. We creeerden niet heel veel, maar speelden nog wel met discipline. In de tweede helft was het gewoon los zand, dat is heel kwalijk”, stelt hij.

Voor de jonge middenvelder moeten het zijn minst leuke weken in het shirt van PSV zijn. Hij probeert ondanks alle negativiteit positief te blijven. ,,We hebben het zwaar als team, maar ik heb echt vertrouwen in de groep dat we het om kunnen draaien. Het is een hele lastige fase, waar we met zijn allen uit moeten komen”, benadrukt hij.

Bekijk hier de reactie van Pablo Rosario.

  1. De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    De Grote EK-gids: Oranje in poule C bij Oekraïne, deelnemers play-offs bekend

    Nu het Nederlands elftal zich voor het eerst in zes jaar eens heeft geplaatst voor een eindtoernooi kan het grote aftellen beginnen. Maar hoe ziet het traject naar de openingswedstrijd van het EK, op 12 juni 2020 in Rome, er eigenlijk uit? Wanneer speelt Oranje? Welke landen zijn al zeker van Euro2020. Wie komen er in het voorjaar uit de play-offs? En wanneer is de loting eigenlijk? Veel vragen en álle antwoorden.