Volledig scherm
© Getty Images

Racing Genk in slotfase naast Besiktas

Racing Genk blijft door een laat doelpunt tegen Besiktas koploper in groep I van de Europa League. De Belgische club speelde 1-1 tegen de Turken en gaat na vier duels met zeven punten aan de leiding. Besiktas staat laatste met vier punten.

Besiktas leek zich te gaan revancheren voor de 4-2-nederlaag in eigen huis van twee weken geleden tegen Racing Genk. Bij Besiktas raakte Jeremain Lens al na tien minuten geblesseerd en moest gewisseld worden. Kort daarop schoot Quaresma de bezoekers op 1-0. De Noorse invaller Sander Berge maakte kort voor tijd de gelijkmaker.

In de groep is nog niets beslist. Het Noorse Sarpsborg 08 en Malmö FF uit Zweden hebben beide vijf punten. In Zweden eindigde het duel in 1-1.

  1. ‘Een mooi duel tussen twee legendarische clubs’

    ‘Een mooi duel tussen twee legendari­sche clubs’

    Real Madrid begon in Abu Dhabi zijn voorbereiding op het WK-clubs, waarin de ploeg woensdag in de halve finale tegen het Japanse Kashima speelt, en leek niet echt bezig met de loting in de Champions League. Coach Solari gaf zijn persconferentie zo vroeg, dat nog niet bekend was dat Ajax de tegenstander zou zijn en hij niet naar zijn reactie daarop gevraagd kon worden. Tevreden zullen hij en zijn spelers wel zijn, omdat ze vooral de drie Engelse kluiven wilden mijden: Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur.