Ivan Schranz van Slavia Praag.
Volledig scherm
Ivan Schranz van Slavia Praag. © REUTERS

Slavia Praag zet tiental Union Berlin opzij in groep van Feyenoord

In de groep van Feyenoord heeft Slavia Praag een knappe overwinning van 3-1 geboekt op Union Berlin. De Tsjechen komen zodoende over twee weken als koploper naar de Kuip. Dinsdag nam Feyenoord zelf een puntje mee uit Israël tegen Maccabi Haifa (0-0). De Duitsers kwamen met tien man nog op gelijke hoogte, maar moesten in de slotfase nog twee doelpunten incasseren. 

 1. Teun Koopmeiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’
  video

  Teun Koop­meiners baalt van Cristiano Ronaldo: ‘Heel zuur dat precies hij weer die bal perfect raakt’

  Teun Koopmeiners van Atalanta was na het gelijkspel tegen Manchester United (2-2) in de Champions League niet blij met het resultaat. ,,Voor de neutrale toeschouwer was het een fantastische avond, maar voor ons was het heel zuur dat precies hij weer de bal in de extra tijd perfect raakte”, zei hij bij RTL 7 over Cristiano Ronaldo, de 36-jarige superster die in Bergamo ook de eerste treffer van de Engelse club maakte.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  13

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?