Volledig scherm
© NPO/AVROTROS/NOS

Chantal Janzen begint nu al aan Eurovision Song Contest Bible

Met nog vijf maanden voor de boeg is Chantal Janzen zich alvast aan het voorbereiden op het Eurovisie Songfestival. De presentatrice, die samen met Edsilia Rombley en Jan Smit de presentatie op zich neemt, is zich druk aan het inlezen.

Chantal deelde vandaag op Instagram een foto van de omslag van de 'Eurovision Song Contest Bible', waarmee ze studeert. De presentatrice verklapte verder niets over de inhoud van het boek, maar grapte omkoopbaar te zijn. "#tientjeenikverteljewaterinstaat."

Op haar vraag wie namens Nederland op het songfestivalpodium moet staan, zijn Maan, Davina Michelle en Floor Jansen veelgenoemde antwoorden.

Begin deze maand werd bekend dat Chantal, Edsilia en Jan op dinsdag 12 en donderdag 14 mei de halve finales en op 16 mei de grote finale in Rotterdam Ahoy presenteren. Ze openen de live-shows, interviewen de artiesten in de greenroom en leiden de puntentelling.

De loting voor de halve finales is op 28 januari in Rotterdam. Dan is ook de officiële overdrachtsceremonie van Israël, waar het songfestival dit jaar plaatshad, naar Nederland.