Volledig scherm
Duncan Laurence nadat hij het Eurovisie Songfestival won. © ANP Kippa

Duncan Laurence en Rotterdamse producer van Arcade na jarenlange samenwerking uit elkaar

Maar liefst twee jaar lang sleutelde Wouter Hardy samen met Duncan Laurence aan het nummer Arcade. De Rotterdamse producer en de Songfestivalwinnaar werken inmiddels niet meer samen.

Vandaag is een spannende dag voor Duncan Laurence. Na zijn daverende succes met het nummer Arcade en de overwinning op het Eurovisie Songfestival komt hij nu met zijn tweede nummer. Voor de Rotterdamse producer Wouter Hardy is dat een beetje zuur. Aan dat tweede nummer heeft hij namelijk niet meegewerkt - terwijl het tweetal wél samen meer muziek op de plank heeft liggen.

Het was een intensieve samenwerking tussen Wouter Hardy en Duncan Laurence. Twee jaar lang werkten ze samen aan Arcade in een kleine studio in de Maassilo in Rotterdam-Zuid. Inmiddels is Duncan uitgegroeid tot een superster én in zee gegaan met een andere producer. ,,Ik vind het jammer dat het zo is gelopen, maar Duncan maakt zijn eigen keuzes’’, aldus Hardy. 

,,Ik wil het er verder niet over hebben, want het gaat vandaag over het nieuwe nummer van Duncan. Ik wil hem niet in een kwaad daglicht zetten. Zijn nieuwe nummer is belangrijker en zelf ben ik inmiddels ook al met vijf nieuwe projecten bezig.”

Duncan zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam

Poll

Wat is volgens jou de beste plek voor de fanzone?

Wat is volgens jou de beste plek voor de fanzone?

  • Binnenrotte (42%)
  • Schouwburgplein (20%)
  • Willemsplein (5%)
  • Parkkade (6%)
  • Stationsplein (5%)
  • Kralingse Bos (23%)
3507 stemmen