Politie bij het stadhuis aan de Coolsingel. De politieke bijeenkomst over Feyenoord City in het stadhuis is op last van burgemeester Aboutaleb opgeschort ‘vanwege ontvangen signalen over bedreigingen en intimidatie’.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie bij het stadhuis aan de Coolsingel. De politieke bijeenkomst over Feyenoord City in het stadhuis is op last van burgemeester Aboutaleb opgeschort ‘vanwege ontvangen signalen over bedreigingen en intimidatie’. © Marco De Swart

Woede en argwaan rond Feyenoord City nemen toe: ‘Afblazen vergadering alleen te rechtvaardigen bij acute dreiging’

Burgemeester Aboutaleb zag gisteravond geen andere optie dan alle bijeenkomsten rond Feyenoord City deze week af te gelasten. Onder fanatieke tegenstanders van het stadionplan leidde het direct tot nieuw wantrouwen.

  1. Herinneringen aan de jarige Erasmusbrug? Laat het ons weten!

    Herinnerin­gen aan de jarige Erasmus­brug? Laat het ons weten!

    De Erasmusbrug is jarig. Al 25 jaar verbindt deze beroemde oeververbinding Zuid met Noord en is niet meer weg te denken uit Rotterdam. En bij dit jubileum gaan we uitgebreid stilstaan. Met de volgende vragen: wie heeft er bijzondere herinneringen aan de Erasmusbrug? Iets geks meegemaakt bovenop de Zwaan, een leuke ontmoeting gehad, een onvergetelijk moment? Of een voorbeeld van hoe de beroemde oeververbinding Zuid aan Noord heeft gesmeed? Wat zijn uw ervaringen daarmee? Bent u over de brug gegaan tijdens de marathon, renners aangemoedigd bij de start van de Tour, heeft u hier uw partner ten huwelijk gevraagd?

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam