Volledig scherm
Feyenoord hoopt dat het snel duidelijk wordt of fans mee mogen naar Napels. © ANP Pro Shots

Feyenoord maakt zich zorgen over uitwedstrijd tegen Napoli

Feyenoord maakt zich 'grote zorgen' om de organisatie van de uitwedstrijd in Napels voor de Champions League. De Italiaanse autoriteiten schuiven beslissingen steeds uit.

Ondanks de toezegging vanuit de Italiaanse autoriteiten om voor afgelopen vrijdag uitsluitsel te geven over het wel of niet toekennen van kaarten voor de Feyenoord-supporters werd tot op heden nog niets vanuit Napels vernomen, schrijft de Rotterdamse club op haar website. Dit ondanks meerdere en dagelijkse verzoeken vanuit Feyenoord om duidelijkheid te verschaffen.

De wedstrijd SSC Napoli – Feyenoord wordt dinsdag 26 september gespeeld. De tijd begint inmiddels te dringen, ook omdat aan de verkoop van kaarten  voor voetbalwedstrijden in Italië een aantal wettelijke bepalingen kleeft, waaraan zowel Feyenoord als de supporters eventueel moeten voldoen. Gezien de korte tijd die resteert zal het een hele opgave worden om aan die voorwaarden te kunnen voldoen. Elke dag dat het antwoord langer op zich laat wachten, maakt het voor Feyenoord moeilijker de organisatie van haar  kant goed te laten verlopen.

De club schrijft dat het overigens nog steeds goede hoop heeft dat het in Napels kan rekenen op de steun van haar trouwe achterban. 

In samenwerking met indebuurt Rotterdam