Lead Healthcare, dat drie testlocaties in Rotterdam heeft zoals deze bij Ahoy, zit niet bij de nieuwe partijen voor Testen voor Toegang.
Volledig scherm
Lead Healthcare, dat drie testlocaties in Rotterdam heeft zoals deze bij Ahoy, zit niet bij de nieuwe partijen voor Testen voor Toegang. © AD

Feyenoordsupporters moeten naar Ridderkerk, Rotterdamse teststraten zijn voor songfestival

Feyenoordsupporters die woensdag naar de stadsderby tegen Sparta willen, moeten officieel naar Ridderkerk of elders voor hun verplichte coronatest. Bij de twee Rotterdamse teststraten die speciaal voor toegangstesten zijn ingericht, kunnen alleen songfestivalbezoekers een afspraak maken als de aanwijzingen op de site netjes worden gevolgd.

  1. Eurovisie Songfestival: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Eurovisie Songfesti­val: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy zijn in totaal 48 bezoekers mogelijk besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend festivalgangers, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle bij de entree. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in de Maasstad bij.

In samenwerking met indebuurt Rotterdam

Rotterdam