Woede over aanval Feyenoordhooligans op Duitse clubleiding: ‘De politie vond zelfs een mes’

Conference League / videoDe politie staat op scherp in aanloop naar de wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin. De Rotterdammers spelen donderdagavond in de Kuip tegen de Duitsers, die duizenden fans zullen meenemen. Vannacht ging het al mis toen Feyenoordsupporters leden van de Duitse clubleiding in een restaurant aanvielen. ‘Het had veel erger kunnen aflopen’.

32 reacties

 • Deelder

  2 maanden geleden
  waarom niet gewoon per direct met rubberen kogels schieten? lijkt me een heel goed idee!
 • Rob Magereij

  2 maanden geleden
  Ik word doodziek van die zogenaamde Feyenoord supporters,die elke keer mijn club weer benadelen door de meest idiote dingen te doen.Deze gestoorde hooligans begrijpen niet,dat Feyenoord door hun een zeer slechte naam in Europa heeft gekregen en dat het Feyenoord ook heel veel geld kost.Ik hoop,dat deze mafketels keihard gestraft worden en nooit meer in een stadion mogen komen.Ik heb al 55 jaar een seizoenkaart en steun mijn Feyenoord door dik en dun.
 • Lianne Kraaijenbrink

  2 maanden geleden
  Altijd agressie met die supporters,voor straf 5 jaar niet meer in de buurt van stadions komen
 • Ria Lugt

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat ze allemaal opgepakt worden, Voor straf opsluiten tijdens de wedstrijd en een levenslang stadion verbod.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Dit plaatst de gewone Nederlandse voetbal fan in een vals beeld. Het moet toch voor de politie mogelijk zijn dit zich supporter noemde tuig van de richel op te sporen.
 1. Waarom de eredivisie komend seizoen voor een ware kunstgras-plaag moet vrezen
  PREMIUM

  Waarom de eredivisie komend seizoen voor een ware kunst­gras-plaag moet vrezen

  Kunstgras verdween de laatste jaren gestaag uit de eredivisie. Komend seizoen is het echter niet ondenkbaar dat de plastic velden een comeback beleven op het hoogste podium, nu FC Volendam, Excelsior en FC Emmen de belangrijkste kandidaten zijn voor de twee directe promotieplekken. Wat de vraag oproept: komen we ooit nog echt van het kunstgras af? ,,Wij willen absoluut naar echt gras, maar nu overstappen zou kapitaalvernietiging zijn.”