Fast & Furious 9.
Volledig scherm
PREMIUM
Fast & Furious 9. © Universal

Fast and the Furious lijkt steeds meer op een superheldenfilm uit de Marvel-stal

FilmrecensieOnze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag de actiefilm Fast & Furious 9.

 1. Verrukkelijke In The Heights is de beste musical sinds La La Land
  PREMIUM
  Recensie

  Verrukke­lij­ke In The Heights is de beste musical sinds La La Land

  Ze bestaan nog: films waarin de kleuren bijna pijn doen aan je ogen, overal spreekwoordelijke uitroeptekens achter staan, personages spontaan in zang en dans uitbarsten, hun verlangens uitschreeuwen en iedereen die het scherm bevolkt impulsief meedeint op dezelfde choreografie. In een tijd waarin cinema meer en meer inzet op authenticiteit en ook menig blockbuster ernstiger van toon wordt, is het gewoon even schrikken. Ongegeneerd dagdromen, het mag weer.
 2. Paul Verhoeven: Ik heb Sharon Stone nergens toe gedwongen
  filmfestival cannes

  Paul Verhoeven: Ik heb Sharon Stone nergens toe gedwongen

  Paul Verhoeven heeft voor het eerst gereageerd op het feit dat Sharon Stone (63) in 1992 erin zou zijn geluisd om de beroemde ondervragingsscène uit de film Basic Instinct zonder slipje te spelen. In haar biografie The Beauty Of Living Twice beweert de actrice dat er geen intieme lichaamsdelen getoond zouden worden, maar de 82-jarige Verhoeven herinnert zich dat heel anders, zo liet hij aan de entertainmentsite Variety weten.