The Green Knight: Dun en humorloos sprookje, visueel verbluffend verteld

FilmrecensieOnze filmredactie maakt je wegwijs in het actuele aanbod. Wat moet je gezien hebben en waarom? Vandaag het vooral visueel oogstrelende The Green Knight.

 1. Sophie Ellis-Bextor: ‘Ik werd op mijn 17de verkracht door een man van 29’

  Sophie El­lis-Bex­tor: ‘Ik werd op mijn 17de verkracht door een man van 29’

  Zangeres Sophie Ellis-Bextor (42) is als 17-jarig meisje verkracht door een man van 29. Ze werd daarbij ontmaagd. Dat stelt ze in een voorpublicatie van haar autobiografie, die binnenkort verschijnt. Ze vertelt niet wie de man is, want daar gaat het haar niet om. Ze wil iedereen meegeven waar de grens ligt tussen goed en slecht, inclusief haar eigen vijf zoons. ‘Ik wil dat ze actief de wens hebben dat de andere persoon ook gelukkig is.’
 2. Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen
  Video

  Nerveuze Annet bezorgt Linda ‘hartslag van 200’ met gok en ziet een ton verdampen

  Annet (52) uit Musselkanaal heeft Linda de Mol gisteravond een ‘hartslag van 200’ bezorgd met haar gokgedrag in het SBS 6-programma Miljoenenjacht. Hoewel de vrouw zelf ook extreem nerveus was, sloeg ze bij het eindspel meerdere riante biedingen af, omdat haar geluk niet op leek te kunnen op nota bene haar trouwdag. Uiteindelijk ging ze nét te lang door. ,,Jouw moed had eigenlijk beloond moeten worden met een miljoen”, zei De Mol voor het oog van 1.253.000 kijkers.