Buitenlandse media vrezen 'gevaarlijke' titelstrijd Hamilton en Verstappen: ‘Tijd om ermee te stoppen’

Buitenlandse media vinden dat Lewis Hamilton van geluk mag spreken na de crash met Max Verstappen in Monza. Overal in Europa wordt de waarde van de halo ingezien. ,,Dit had kunnen eindigen in een tragedie.”

54 reacties

 • Kees Weiwater

  4 maanden geleden
  Bij dammen staan er ook wel een 2 stukken op elkaar. En bij schaken wordt er een stuk om gegooid. Dat is het spel !!
 • Sander Tas

  4 maanden geleden
  Bij de crash in Silverstone had Hamilton gediskwalificeerd moeten worden. Door zijn lichte straf van 10 seconden kon hij de race winnen en Max had 0 punten. Dat zette natuurlijk kwaad bloed bij Max waardoor je dit soort situaties creëert. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
 • Sjon Scheerder

  4 maanden geleden
  Ja het was een gevaarlijke situatie, maar. Ik vind het raar op moment dat Max uitstapt, is onze vriend H. Nog aan het proberen weg te komen. Wat was er gebeurd als dat gelukt was.. de auto van Max lag er boven op. En Max was nog bezig met uit de auto te komen. Is dit dan geen gevaarlijke situatie?…..
 • frans vullings

  4 maanden geleden
  @Lorenzo Schoovaerts u heeft andere beelden gezien van silverstone dan ik, als je met 300 km per uur tegen je concurrent die op de racelijn zit tegen zijn achterwiel rijd neem je een verrekt goot risico.
 • Dick van Dijk

  4 maanden geleden
  Hamilton en vriend Bottas zullen er alles aan doen om Max van het wereldkampioenschap af te houden in opdracht van Mercedes, je gelooft toch niet dat die door een Honda motor verslagen willen worden.