Dominante Verstappen zet met historische hattrick grote stap in WK

SamenvattingOp fenomenale wijze voltooide Max Verstappen zijn bijzondere hattrick. Na Frankrijk en Stiermarken stampte hij ook onbedreigd naar winst in de GP van Oostenrijk, waar hij in het WK een gigantische klap uitdeelde aan Lewis Hamilton, die slechts vierde werd.

16 reacties

 • Aad Palinck

  3 maanden geleden
  Niet Hamilton als een sukkelaar neerzetten. 7x Wereldkampioen worden is zeer weinig mensen gegeven. En 5x ook. Dat Verstappen het voorlopig maar eens 1X wordt. Nederlanders kunnen nog al gauw hoog van de toren blazen. Vooral diegenen die nooit wat gepresteerd hebben. Ongeveer een dikke 17 miljoen.
 • M. van der Graaf

  3 maanden geleden
  Zou leuk zijn voor Max als hij de kampioenstitel binnen haalt. Hij verdient het. Mercedes tijdperk nu wel een beetje klaar mee. Denk niet dat Lewis lekker geslapen heeft afgelopen nacht. HUP REDBULL!!!!!
 • Sander van Wijlick

  3 maanden geleden
  @ Jasper, Perez werd niet van de baan gereden. Hij legde zichzelf op de penaltystip. Norris raakte hem niet eens. Zat nog een halve meter tussen. Geen handig actie van PER zelf. Die had gewoon iets geduldiger moeten zijn om wat later op pure pace de Mclaren voorbij te rijden.
 • Ruud van der Meulen

  3 maanden geleden
  Als Verstappen nu in een Mercedes had gereden, dan had hij ook gewonnen. Hij is gewoon de beste coureur en Red Bull heeft een goede auto.
 • G.V. Macbean

  3 maanden geleden
  Pfff om het nu al als historisch te bestempelen. Kennelijk is het in de geschiedenis vd formule 1 niet vaak voorgekomen dat er 3 weekenden achter elkaar geracet is. Wat ik al jaren roep is dat er een aantal goede coureurs zijn en dat degene met de snelste auto (dit jaar is dat Max), gewoon kampioen wordt. Als Max vorig jaar in een MB had gereden en Hamilton in de RB, was Max vorig jaar al kampioen geworden. Als je Max dit jaar in de MB zet en Hamilton in de RB, wordt Hamilton gewoon kampioen.