Max Verstappen haalt uit naar feestende Hamilton: 'Respectloos en onsportief’

VideoMax Verstappen heeft voor het eerst van zich laten horen na de botsing met Lewis Hamilton op Silverstone. De Limburger vertelt dat het ondanks een harde klap goed met hem gaat, maar kraakte tegelijkertijd de manier waarop de Britse winnaar feestvierde. Ook zijn vriendin Kelly Piquet is niet te spreken over Hamilton.

59 reacties

 • Jan van der Velden

  3 maanden geleden
  Jan v/d Velde Het is jammer dat dit gebeurd is, moeten vooruit blijven kijken; dus de volgende race(s) hoop ik dat Max weer wint!
 • Ruud Groot

  3 maanden geleden
  Nou Max, blijf jezelf. Reageer je maar niet op de l.l af. Je bent veel beter en je pakt hem gewoon op het circuit terug. Als hij zo wil winnen, dan volgt altijd gerechtigheid Sterkte en een goed herstel Ruud Groot
 • van Houten

  3 maanden geleden
  Ik ben het niet eens met de straf die Hamilton wat n eng mannetje hij is snieki zo iemand misschien zo iemand dood rijden en zo hoor je niet te racen. En dan nog je feestje vieren zo dat vindt ik niet kunnen dan heb je geen respect voor de andere dus hij kan beter maar eens n sessie bij n psychiater nemen en n beter gedrag laten tonen maar wat gebeurd is en de manier waarom was gewoon laag iemand zonder verstand. Maar oke we kunnen het niet omdraaien maar het was tegenover Max.
 • Frans Stekelenburg

  3 maanden geleden
  Je ziet het Max, volgende keer tik je je tegenstander even aan, pakt die 10 seconden en rijdt lachend de race uit. Nog even met je vlag als koning toto.
 • Roy Alphenaar

  3 maanden geleden
  Al net zo,n verwaande kwast als zijn ouwe Heer.Denkt met een paar etappes gelijk 7 voudig kampioen GP te zijn.