Petra Kors met de alpaca’s Josephine en Lodewijk die twee jaar geleden onder grote belangstelling in het huwelijk traden: ,,Ze hebben veel fans.”
Volledig scherm
PREMIUM
Petra Kors met de alpaca’s Josephine en Lodewijk die twee jaar geleden onder grote belangstelling in het huwelijk traden: ,,Ze hebben veel fans.” © Peter Franken

Hebben alpaca’s Josephine en Lodewijk twee jaar na drukbezocht ‘huwelijk’ al kinderen?

Hoe is het nu met?In de rubriek Hoe is het nu met? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Josephine de Wit en Lodewijk de Bruin, de twee alpaca’s die twee jaar geleden onder grote belangstelling in het huwelijksbootje stapten.

  1. Van bruidswinkel tot ‘oudste verkleedprinses van het land’
    PREMIUM
    hoe is het nu met..?

    Van bruidswin­kel tot ‘oudste verkleed­prin­ses van het land’

    In de rubriek Hoe is het nu met..? zoeken we mensen op die een rol speelden in het nieuws van een of meerdere jaren geleden. Hoe gaat het nu met ze? Vandaag: Dana Nieuwland-Spaargaren (35). Zij opende drie jaar geleden met haar toenmalige zakenpartner een eigen bruidswinkel in het stadshart van Alphen. Twee weken geleden deed ze daar voor de laatste keer de deur achter zich dicht. ,,In het begin was het superleuk, maar het was gewoon niet rendabel.”