Volledig scherm
PREMIUM
Bistro de Polder, van links naar rechts: Richard Broere (kok), Jerre Verwaal ( Kok ), Frank Streefland (eigenaar / chefkok) Anna Zoetenbier (gastvrouw) en Pim Nolte ( Gastheer). Foto: Frank de Roo © Frank de Roo

Bistro De Polderkamer: Sausadvies is goed bij de fish and chips

De Gouden PollepelBistro De Polderkamer Op een van onze digitale ontdekkingstochten belanden we bij een al even bestaand restaurant. Hier heeft de kunstsneeuw vrij spel maar er zijn ook tekenen van naderende jaargetijden. Vooraf storten we ons op proeverijen.

Zo af en toe speuren we internet af op zoek naar nieuwe restaurants die voor deze rubriek in aanmerking komen. Op een van die digitale zoektochten belanden we bij bistro De Polderkamer, waarvan we altijd dachten dat het uitsluitend een ‘feest-, vergader- en trouwlocatie in het Groene Hart’ is, zoals de website aankondigt. De bistro zit in hetzelfde pand als de hoog aangeslagen Nieuwe Polderkeuken.

In samenwerking met indebuurt Gouda