Jan Cees Graafland van Bistronoom in Woerden krijgt de prijs uitgereikt van Renske Baars, chef AD Groene Hart.
Volledig scherm
Jan Cees Graafland van Bistronoom in Woerden krijgt de prijs uitgereikt van Renske Baars, chef AD Groene Hart. © Frank de Roo

Bistronoom blij met Gouden Pollepel-bokaal na lange sluiting: ‘Je moet blijven vernieuwen’

De trofee voor de winnaar van de Gouden Pollepel van AD Groene Hart staat dit jaar in Woerden. Daar werd hij dinsdagochtend overhandigd aan Bistronoom-eigenaar Jan Cees Graafland (33). Samen met zijn team ontving de Woerdenaar de bokaal. Graafland: ,,Wat een eer. We zijn er blij mee.’’

  1. Hamburgers, kipspiesjes en smoothies; drie vrienden starten uniek barbecuevlot op Elfhoevenplas
    PREMIUM

    Hamburgers, kipspies­jes en smoothies; drie vrienden starten uniek barbecue­vlot op Elfhoeven­plas

    Aan het varen op de Reeuwijkse Plassen en zin in iets lekkers? Dat betekende tot voor kort terugvaren naar de kant. De drie vrienden Max Klein (21) uit Reeuwijk, Hielke Kruyt (20) en Ido Kehati (21) uit Gouda vonden dat dat anders kan en moet. Ze kochten een vlot, bouwden een buitenkeuken en bereiden nu hamburgers, kipspiesjes en meer óp de Elfhoevenplas. Een soort McDrive voor boten.

In samenwerking met indebuurt Woerden