Serveerster Mabel Kuil, eigenaar Jan Cees Graafland en marketeer Latifa Bounjoua (v.l.n.r.) van restaurant Bistronoom in Woerden.
Volledig scherm
PREMIUM
Serveerster Mabel Kuil, eigenaar Jan Cees Graafland en marketeer Latifa Bounjoua (v.l.n.r.) van restaurant Bistronoom in Woerden. © Frank de Roo

Bistronoom in Woerden: Dampen en gloeiende steen vooraf

DE GOUDEN POLLEPELBij binnenkomst schatten we de oorzaak van het geurige welkom verkeerd in. De amuseparade brengt originele en smakelijke verrassingen. Het blijft heel aangenaam, tot en met het originele toetje.

Eerste verrassing

De gastvrouw verwelkomt ons vriendelijk. Ze lijkt hevig geparfumeerd. Bij nader onderzoek blijken het de geurkaarsen in de hal. Binnen woekert groen in bakken en langs het balkenplafond. Achter ons is een muur met mos bedekt.

In samenwerking met indebuurt Woerden