Na veertien jaar wilden Ed en Wieteke Breuren iets anders met hun gelijknamige horecagelegenheid. De tafels en stoelen maakten plaats voor een toonbank en stellingen vol lekkers. Dochter Sjuul (22) zwaait de scepter in de vernieuwde zaak waar het draait om het terras, de traiteur en take away.
Volledig scherm
PREMIUM
Na veertien jaar wilden Ed en Wieteke Breuren iets anders met hun gelijknamige horecagelegenheid. De tafels en stoelen maakten plaats voor een toonbank en stellingen vol lekkers. Dochter Sjuul (22) zwaait de scepter in de vernieuwde zaak waar het draait om het terras, de traiteur en take away. © Rianne den Balvert

De drie t’s van het vernieuwde Breuren: terras, traiteur en take away

Na veertien jaar wilden Ed en Wieteke Breuren iets anders met hun gelijknamige horecagelegenheid. De tafels en stoelen maakten plaats voor een toonbank en stellingen vol lekkers. Dochter Sjuul (22) zwaait de scepter in de vernieuwde zaak waar het draait om het terras, traiteur en take away. 

In samenwerking met indebuurt Woerden

  1. Explainer: Dit is waarom de Britse coronavariant alle alarmbellen af laat gaan
    Play

    Explainer: Dit is waarom de Britse coronavari­ant alle alarmbel­len af laat gaan

  2. Meerdere doden door brand grootste vaccinproducent ter wereld
    Play

    Meerdere doden door brand grootste vaccinpro­du­cent ter wereld