De Gouden Pollepel: Het Witte Hof - v.l.n.r; Donnie Diemel ( eigenaar ), Demi van Grieken ( Chef ), Babette Diemel (eigenaar).
Volledig scherm
PREMIUM
De Gouden Pollepel: Het Witte Hof - v.l.n.r; Donnie Diemel ( eigenaar ), Demi van Grieken ( Chef ), Babette Diemel (eigenaar). © Frank de Roo

Het Witte Hof: geprezen gulheid van begin tot eind

GOUDEN POLLEPELMet een knorrende maag storten we ons op het kosteloze brood. De bediening leeft mee en biedt ruimhartig een nieuwe portie aan. Een warm perentaartje met spijs promoveren we tot het beste gerecht van de avond.

Van het gure weer en de reis naar het stadje Haastrecht hebben we nogal trek gekregen. Dus als de bediening vooraf komt aanzetten met twee soorten goed brood, kruidenboter en aïoli, is alles binnen de kortste keren verorberd.

In samenwerking met indebuurt Gouda