Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar Klaas Benschop en souschef Damey van Gugten van Bistro 't Pakhuis in Woerden. © Frank de Roo

‘'t Pakhuis gaat met de seizoenen mee, blijkt als de bediening met een krijtbord komt aanzetten’

Gouden PollepelDeze week bezochten we voor de rubriek De Gouden Pollepel Bistro 't Pakhuis in Woerden. Hier is zeker niet alleen aandacht voor de vaste klanten en dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Zelfs op de wc staan roze rozen te stralen. De bediening heeft niet voor niets lopen sjouwen met een kloek krijtbord vol seizoensspecialiteiten.

Gastvrijheid is belangrijk en niet alleen richting vaste klanten. Zo bezochten we eens een voormalig sterrenrestaurant in Oost-Nederland. Slechts twee tafels waren bezet. De eigenaar schoof aan bij de andere tafel, die omringd was door trouwe bezoekers. Wij werden de rest van de avond vrijwel genegeerd. Met de grootst mogelijk moeite trokken we telkens zijn aandacht. Twee keer bood alleen naar de andere tafel lopen soelaas.

In samenwerking met indebuurt Woerden