Volledig scherm
De harde kern van Brasserie Springer in Schoonhoven: kok Sander Agterberg, souschef Jelmer Mourik, eigenaar/inspiratiekok Per Boerefijn en gastvrouw/sommelier Margot Boerefijn. © Frank de Roo

Eindstand Gouden Pollepel Groene Hart 2019

Voor de rubriek De Gouden Pollepel bezoekt en beoordeelt het AD Groene Hart wekelijks een restaurant in de regio. Bekijk de eindstand hieronder. Klik op de links om naar de beoordeling per restaurant te gaan.

1. Brasserie Springer in Schoonhoven - Cijfer 8,9

2. Tante Kee, Kaag - Cijfer 8,5

3. 't Haasje in Hazerswoude-Rijndijk - Cijfer 8,4

JanZen in Woerden - Cijfer 8,4

Buiten Eten + Drinken in Gouda - Cijfer 8,4

In de eerste drie afleveringen zijn abusievelijk kleinere beoordelingsfouten van 0,1 punt geslopen. Voor 't Haasje is dat hierboven bijgesteld.

Groene Hart