Volledig scherm
PREMIUM
Daar waar ambtenaren ooit werkten, wordt nu heerlijk getafeld met de Nederlands keuken op de menukaart. © Foto Ruud Voest

De polderboer wordt hier op het schild gehesen

De Gouden PollepelDe Nederlandse keuken met een moderne twist, het zou verplichte kost moeten zijn voor de internationale Utrecht-toerist. Echter, KANTIEN ligt niet op de kasteel-gracht-en-toren-route. Daarom for everybody: GO DUTCH, GO THIS WAY!

Jeffrey de Vries, Lodewijk Rondeboom, André Malotaux en Spencer Griët zagen in 2015 in een verlaten gemeentekantoor hun creatieve geest gevoed. Als we nou eens van die kantine een restaurant maken... Bekend met evenementen en festivals bundelden de 'musketiers' hun ervaring, bravoure en centjes in een eigenwijze pop-up. Drie jaar na dato is KANTIEN verworden tot een vaste waarde in het wijkje Welgelegen. Een culinair mini-evenement rond de Hollandse pot, op eigen wijze.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht