Het kindje rechts kijkt zeer verontrust naar het mes dat zo pontificaal voor zijn neus wordt geserveerd. En dat in het verder zo kindvriendelijke restaurant met een geluidsdichte kinderkamer waar het kroost volop tekeer kan gaan terwijl de volwassenen natafelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kindje rechts kijkt zeer verontrust naar het mes dat zo pontificaal voor zijn neus wordt geserveerd. En dat in het verder zo kindvriendelijke restaurant met een geluidsdichte kinderkamer waar het kroost volop tekeer kan gaan terwijl de volwassenen natafelen. © Saskia Berdenis van Berlekom

Restaurant Kroast in Amersfoort: Kroosteloos ontspannen in een huiselijk decor

de gouden pollepelIn de oude zeepfabriek in het Amersfoortse havenkwartier tafelden wij al eens genoeglijk bij Bert Schilder en Nathalie Feld. Drie jaar geleden lieten zij hun potten en pannen aan Sven en Salomé Kattenberg. Wees 'getroast': ze zijn in prima handen.

Het keukenaanbod rond de stadshaven is van alle smaken thuis; van verse pieperfriet (Patates) tot een gebakken griet met crème van kippenlever (De Saffraan). Kroast houdt het midden, ook qua prijs.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort