Volledig scherm
PREMIUM
Youri en Kayleigh eten in restaurant The Court waar de Sardijnse gerechten prima smaken. © Frank jansen

Begonnen als cocktailbar en uitgebreid met een Sardijnse keuken: ‘Garnituur is een verloren zaak‘’

DE GOUDEN POLLEPELZe kunnen hier goed koken en de Sardijnse gerechten zijn er heerlijk. Ook het clubrestaurant is met zorg ingericht en de Engels sprekende bediening attent. En toch klopt er iets niet. Deze week gingen we voor de rubriek Gouden Pollepel langs bij restaurant The Court. 

Op de 'Avenue Culinaire' in Den Haag is nu ook de The Court te bezoeken, begonnen als cocktailbar en uitgebreid met een Sardijnse keuken. De naam laat zich verklaren in de stad met het Internationaal Gerechtshof van de VN en Internationaal Strafhof binnen haar grenzen.

  1. Celstraf geëist tegen man die gemeentemedewerkster tot bloedens toe sloeg met paraplu

    Celstraf geëist tegen man die gemeenteme­de­werk­ster tot bloedens toe sloeg met paraplu

    Justitie eist 4 maanden cel en 160 uur taakstraf tegen de 26-jarige Clarence W. uit Voorburg. Hij zou op 14 december 2017 met een mes een motoragent hebben bedreigd. Anderhalve maand later mishandelde de verdachte een medewerkster van de gemeente Leidschendam door haar met een paraplu in het gemeentehuis tot bloedens toe te slaan. ,,Verdachte heeft een veel te kort lontje”, sprak de aanklager.
  2. Geen cel maar tbs voor ontoerekeningsvatbare Haagse steker Malek F.

    Geen cel maar tbs voor ontoereke­nings­vat­ba­re Haagse steker Malek F.

    Malek F. (33) is vanmiddag in de rechtbank Schiphol volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard en veroordeeld tot tbs met dwangverpleging voor het neersteken van drie mensen op 5 mei 2018 in Den Haag. Volgens de rechter heeft F. volledig onder invloed van psychose gehandeld. Er was geen sprake van een terroristisch motief, wel handelde F. met voorbedachte rade: hij kocht een mes om ‘zijn duivelsaanbidders’ aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag