Volledig scherm
PREMIUM
De eigenaren Willem van Bavel (l) en André Nesselaar in hun zaak. © Frank jansen

Bistrooh aan de Toussaintkade mag wat zorgvuldiger, maar is een fijne nononsensezaak

Gouden PollepelBistrooh: Eén ding heeft deze bistro direct al mee en dat is de vorstelijke locatie. Er wordt ook een schappelijk geprijsd menu geboden. Het kan soms wat zorgvuldiger, maar het is een fijne no-nonsensezaak.

Volledig scherm
Exterieur aan de Toussaintkade © Frank jansen

Hier worden de tafels gedekt en glazen gepoetst tegenover de Koninklijke Stallen en de tuinen van Paleis Noordeinde. Buren van het restaurant huizen in monumentale en neoclassicistische woningen aan de gracht. We kennen de plek al van Zio Ciro en Miró. Nu is het de beurt aan twee vrienden en hun bistro waar ook kan worden geborreld met bitterballen, charcuterie en warme nachos.

De ontvangst is hartelijk. We mogen met z'n tweeën ook aan een grote tafel plaatsnemen met naast ons een keurig, klassiek Haags damesgezelschap. Gastheer en kok lijken oude horecarotten in het vak, de dames keuvelen keurig gekapt door over wat de dag zoal heeft gebracht.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag