De drive thru van Alfredo’s Taqueria aan de Goudsesingel. Floor Manager Andrea Reyes geeft de tasjes af, Edward Nijhoff (links) is bareigenaar en zorgt voor cocktails.
Volledig scherm
PREMIUM
De drive thru van Alfredo’s Taqueria aan de Goudsesingel. Floor Manager Andrea Reyes geeft de tasjes af, Edward Nijhoff (links) is bareigenaar en zorgt voor cocktails. © Frank de Roo

Coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s: alsof je door de teststraat rijdt, maar dan véél leuker

De Pollepel ThuisDe Mexicaanse keuken is (alweer een poosje) helemaal terug. En veel beter en authentieker dan in de jaren tachtig en negentig, toen de taco in Nederland een noviteit was. Voor De Pollepel Thuis gaan we geheel coronaproof door de drive-thru van Alfredo’s Taqueria in het Industriegebouw.

  1. Baas over eigen voedsel: consumenten brengen producten naar schappen
    Play

    Baas over eigen voedsel: consumen­ten brengen producten naar schappen

  2. Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chinees-Surinaamse keuken
    Play

    Maak eens Moksi Meti: hét gerecht uit de Chi­nees-Surinaamse keuken