Een groep studenten, Dolce Amore bevindt zich nu eenmaal in Delft, heeft wat te vieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Een groep studenten, Dolce Amore bevindt zich nu eenmaal in Delft, heeft wat te vieren. © Frank Jansen

Dolce Amore is gezellig en eigen; geen voorspelbare horecatrends

Gouden PollepelMet een chef-kok afkomstig van Sicilië en een fijne ontvangst van de gastvrouw zijn hier de ingrediënten in huis voor een topmaal. De verwachtingen moeten we toch wat bijstellen. Warm is het zeker wel. Deze week gingen wij langs bij Dolce Amore voor de rubriek De Gouden Pollepel. 

Het is koud en mistig op typisch zo’n dag dat je verlangt naar het gezang van merels, het voorjaar en een lekker glas wijn buiten op een prachtig plein. Dat warme weer gaat nog wel even duren maar dat plein hebben we met een bezoek aan Delft natuurlijk snel gevonden. Lopende langs het oude stadhuis word ik hier vlakbij aangetrokken door de eigenheid van Dolce Amore. Een klein restaurant van een Siciliaanse chef-kok, die tevens de eigenaar is.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag