Volledig scherm
PREMIUM
Bij Kaai 13 zijn ook de zeer Haagse producten van jenever- en likeurenhuis Van Kleef verkrijgbaar. © Frank jansen

Een ongedwongen sfeer, maar brave keuken bij Kaai 13: ‘Het eten zou meer moeten prikkelen’

GOUDEN POLLEPELKaai 13. De sfeer is ongedwongen en gastvrij in dit restaurant, waar fraai uitziende gerechten worden geserveerd. Toch zou het eten meer moeten prikkelen om echt veel indruk achter te laten.

Beoordeling

Voorgerecht 7,5
Hoofdgerecht 7
Nagerecht 7
Bediening 7
Sfeer 7,5
Prijs-kwaliteit (telt dubbel) 6

Eindscore

6,9

Ondernemers en bewoners balen behoorlijk van de killere nieuwe ledverlichting op de Dunne Bierkade. Geef ze ongelijk in een straat die als Avenue Culinaire juist moet verleiden. Gelukkig is er binnen in de horecapanden nog volop warmte en gezelligheid te beleven. Op nummer 35 wordt bovendien hard getimmerd aan alweer een nieuw restaurant (Ethica) en het restaurant Kaai 13, u raadt al op welk nummer, is enkele maanden geleden ook opengegaan. Daar hebben we onze pijlen vandaag op gericht.

De menukaart speelt in op meerdere momenten van de dag. Er kan worden geluncht, geborreld en gedineerd. De serre is af te huren voor private dining en zakendiners. Vanaf een terras aan het water kan de levendigheid van dit stadsdeel worden opgesnoven en ook Pathé aan het Spui prikt een vorkje mee: er is een menu met bon voor de bios.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag

Poll

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

Moet Prinsjesdag tijdens verbouwing van Binnenhof in Den Haag gevierd worden?

  • Ja (38%)
  • Nee (50%)
  • Geen mening (12%)
78 stemmen