Volledig scherm
PREMIUM
Sophia, Lisa, Robin en Joske zorgen voor een mooie harmonie tussen ethiek, culinair avontuur, de keuken en maatschappelijk ondernemen. © Frank Jansen

Ethica biedt voer voor vrijdenkers met politiepaard op het menu

De Gouden PollepelEthica Zo duurzaam mogelijk werken met ingrediënten van dichtbij op je bord. Dat lukt met ganzen van Schiphol, rivierkreeften uit de buurtsloot en politiepaarden uit de omgeving. Voer voor vrijdenkers.

Ethica in Den Haag is fraai vormgegeven met vintage meubels, gestoffeerd met kleurrijke oerwoudprint, en boven ruimte voor grotere partijen. Ze werken er met een fijne formule; alles moet zo duurzaam mogelijk voor de eigenaren. Dat is niks nieuws; maar Ethica is wel een hele brave leerling zonder vervelend moralistisch te zijn.

  1. Vervoerders nemen ondanks corona geen extra maatregelen: ‘Reizen met het ov is nog steeds veilig’
    PREMIUM
    virus

    Vervoer­ders nemen ondanks corona geen extra maatrege­len: ‘Reizen met het ov is nog steeds veilig’

    In het buitenland zijn de afgelopen dagen al beelden opgedoken van ov-medewerkers in witte pakken met mondkapjes op die metrovoertuigen schoonspuiten. Vervoersbedrijven in Nederland nemen voorlopig echter geen specifieke maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Medewerkers hebben gisteren wel het advies gekregen om bijvoorbeeld hun handen regelmatig te wassen en papieren zakdoekjes te gebruiken.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag