Volledig scherm
PREMIUM
Joke en Fred Noorlander, de eigenaars van grandcafé De Hoek in Boskoop. © Frank de Roo

Grandcafé De Hoek in Boskoop mag wel een tandje bijzetten

Gouden pollepelDe niet al te druk bezette eetzaal is langdurig bedieningsloos in grandcafé De Hoek in Boskoop. De hoofdgang is de beste van de avond. De website is toe aan een update. Op enkele fronten mag dit restaurant wel naar een hogere versnelling schakelen.

Een jonge vrouw verwelkomt ons vriendelijk. Zij schenkt ons een aperitief in en verdwijnt snel daarna uit het restaurant. We zijn de enige gasten. Later op de avond verschijnt nog een duo eters. Na een minuut of twintig in een bedieningloze eetzaal, duikt een dame van middelbare leeftijd op uit de keuken om ons de rest van de avond van het bestelde te voorzien. Ook zij verblijft vervolgens lange tussenpozen achter de schermen. Het serveertempo is aan de trage kant. Aardig is ze wel.