Volledig scherm
PREMIUM
Het menu wordt gepresenteerd op een tablet. Niet te snel bestellen is het devies. © Frank Jansen

Het hittealarm van Hot King kun je maar beter serieus nemen

Gouden PollepelDe soep wordt nooit zo heet gegeten als die wordt opgediend. Daar denken ze bij het nieuwe Chinese restaurant Hot King toch heel anders over. Gelukkig is er hittealarm.

Hot King is een Aziatisch restaurant dat is aangepast aan de huidige horecatrends en is wars van oubollige Chinese interventies. Hier geen lampionnen, draken, plakkende menubijbels en lispelende obers. Wel een prachtige grote muurdecoratie van een oud Chinees dorpstafereel in een clubachtige setting. We zitten in okerkleurige banken, zien een projectiescherm achterin de zaak en krijgen tablets met het menu.

  1. ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmerrie die tot op de dag van vandaag duurt’
    UPDATE

    ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmer­rie die tot op de dag van vandaag duurt’

    Bij de Haagse rechtbank heeft vanochtend de zaak gediend van de 29-jarige Roy B. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn in 2018. De moeder van Orlando woonde de regiezitting bij. ,,Voor de familie en vrienden van Orlando Boldewijn begon op maandag 19 februari 2018 een nachtmerrie die voortduurt tot op de dag van vandaag’’, zei de officier van justitie.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag