Volledig scherm
PREMIUM
Het kan er druk zijn, maar blijf gewoon wachten. Dat is het restaurant zeker waard. © Frank jansen

Hulde voor knappe kruidenmengers in vegetarische Zuid-Indiase keuken

DE GOUDEN POLLEPELSaravanaa Bhavan. Te midden van expats, toeristen, Hagenaars, drukke bediening en een beslagen keukenraam proef je hier de vegetarische Zuid-Indiase keuken. Een regelrechte hit. Er is slechts één probleem.

De entree van het nieuwe vegetarische restaurant Saravanaa Bhavan is niet bepaald fris en uitnodigend. Zou de moord hier hebben plaatsgevonden waarvoor de oprichter in India tot levenslang werd veroordeeld? vragen wij ons jolig af als we het vieze tapijt zien. Trek je vooral niets aan van deze bevlekte binnenkomer van nog het vorige restaurant. Loop door, duw flink tegen de deur, die rechter, en verover een tafeltje. 

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag