Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijfsleider Mark Bakker (rechts) en chefkok Mitchel de Deugd van Visrestaurant De Stroper in het centrum van Dordrecht. © Frank de Roo

Illegale palingfuiken zijn bij visrestaurant De Stroper al lang verleden tijd

De Pollepel thuisVisrestaurant De Stroper staat al jaren bekend als een van de beste restaurants van Dordrecht. Tijdens de lockdown kun je er volledige menu’s afhalen, maar ook simpele borrelboxen of koude visschotels. Voor de Pollepel Thuis kiezen we voor de ‘Stoperbox’.

  1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
    PREMIUM

    Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

    Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”
  1. Baudet: 'Moeten af van het idee dat iedereen maar hoogopgeleid moet zijn'
    Play

    Baudet: 'Moeten af van het idee dat iedereen maar hoogopge­leid moet zijn'

  2. Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenleving'
    Play

    Segers over voltooid leven: 'Mensen op humane manier helpen is plicht samenle­ving'