Holy Ravioli-eigenaren Tim van Gijzel en Kirsten Beil.
Volledig scherm
PREMIUM
Holy Ravioli-eigenaren Tim van Gijzel en Kirsten Beil. © Frank de Roo

Lockdown-hamstertip: diepvriespasta van Holy Ravioli, in een handomdraai een topgerecht

De Pollepel thuisHet einde van de crisis is voor de horeca nog altijd niet in zicht. Toch zijn ondernemers inventief en zetten hun schouders eronder. Bij Holy Ravioli aan het Zwaanshals verkopen ze sinds kort diepgevroren ravioli, met keuze uit bijna twintig verschillende vullingen. Een uitkomst tijdens deze uitzichtloze lockdown. 

  1. Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’
    PREMIUM

    Boer Matthijs wil de witte motor weer sexy maken: ‘Dit is de ‘single malt’ onder de melk’

    Hij werd voor gek verklaard, stuitte op onbegrip van boeren en de banken stonden nou niet meteen te trappelen. Toch liggen anderhalf jaar na de lancering van ElkeMelk de schappen van Albert Heijn dagelijks vol met flessen van Metha 101, Geertje 72 en van zo’n 100 andere koeien uit zijn stal in Molenaarsgraaf. En het buitenland lonkt. ,,Melk moet weer sexy worden’’, zegt ondernemer Matthijs Baan (40).
  1. Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle
    Play

    Fajah Lourens brengt laatste dieetboek uit: Killerbody Lifestyle

  2. Couscous officieel Werelderfgoed volgens Unesco
    Play

    Couscous officieel Werelderf­goed volgens Unesco