Goed bedienend personeel wordt steeds schaarser in de horeca.
Volledig scherm
Goed bedienend personeel wordt steeds schaarser in de horeca. © Shutterstock

Onze rubriek de Gouden Pollepel is terug, met een extra prijs voor gastvrijheid

Achter de schermenHoofdredacteur Paul van den Bosch beschrijft elke week waar de AD-redacties mee bezig zijn. Deze week: de recensenten van de ‘Gouden Pollepel’ zijn weer op pad.

  1. Podcast: 'Racisme bestaat pas sinds de slavernij, daarvoor was het er nog niet’
    Achter het Verhaal

    Podcast: 'Racisme bestaat pas sinds de slavernij, daarvoor was het er nog niet’

    Voor de videoserie Voxpop gaat presentator Roel Maalderink iedere week met bijzondere vragen de straat op. Vorig jaar vroeg hij aan mensen hoe racistisch ze zijn. Daar kreeg hij veel bijzondere antwoorden op, die hij voor deze speciale aflevering van de podcast Achter het Verhaal doorneemt met cultureel antropoloog Sinan Cankaya, die verbonden is aan de VU in Amsterdam als assistent professor.