Volledig scherm
PREMIUM
V.l.n.r. Zahra, Maarten, Pamela, Ali, Arpad en Annick van Lorelei Café aan het Regentesseplein in Den Haag. © Frank jansen

Restaurant Lorelei is een aanwinst voor het Regentesseplein: Een keuken die alle kanten op koerst

Gouden pollepelIn Lorelei treden ze buiten de gebaande horecapaden. De keuken koerst vele kanten op. Ook naar Duitsland. Als dat nu maar niet tot schipbreuk leidt gelijk het verhaal van die maagdelijke schone Lorelei.

Hier doen ze het net allemaal even anders. En dat is ook wel weer eens fijn want we komen genoeg eenheidsworsten tegen in de horeca met okerkleurige banken, azuurblauwe tegeltjes en gerechten om te delen. Hier stappen we binnen via een plastic tochtgordijn en zijn de tafeltjes deels gedekt om ook plek vrij te houden voor de kranten-koffie-lezers of dranklustige voor een enkele versnapering. 

  1. ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmerrie die tot op de dag van vandaag duurt’
    UPDATE

    ‘Het is voor familie van Orlando een nachtmer­rie die tot op de dag van vandaag duurt’

    Bij de Haagse rechtbank heeft vanochtend de zaak gediend van de 29-jarige Roy B. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn in 2018. De moeder van Orlando woonde de regiezitting bij. ,,Voor de familie en vrienden van Orlando Boldewijn begon op maandag 19 februari 2018 een nachtmerrie die voortduurt tot op de dag van vandaag’’, zei de officier van justitie.

In samenwerking met indebuurt Den Haag

Den Haag